Roeien is dé sport waar individualisten kunnen uitblinken in teamverband. De roeisport biedt roeiers de mogelijkheid het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Een roeiclinic is een uitstekende manier om van uw bedrijfsuitje een teambuildingsactiviteit te maken. Maar ook wanneer u een sportief uitje zoekt met familie of vrienden staan wij voor u klaar! U maakt kennis met de roeisport, waarin een stukje techniek en kracht samenkomen. Bundel als groep uw spieren en geniet van een stuk roeien op de Rijn. Aansluitend kunt u een lunch of barbecue bestellen als afsluiter. Roeiclinics worden uitsluitend georganiseerd tijdens het roeiseizoen van maart/april tot en met oktober.

Programma

Het programma tijdens de roeiclinic zou er als volgt uit kunnen zien (afhankelijk van uw voorkeuren):

  • Rondleiding door gebouw en loods (~30 minuten)
  • Ergometerestafette op een indoor roeimachine (~30 minuten)
  • Roei-instructie op het droge met uitleg van basiscommando’s en de roeihaal (~30 minuten)
  • Roeien in een 4- of 2-persoonsboot op de Rijn met ervaren stuur (~1 uur)
  • Borrel, lunch of barbecue, ook mogelijk in een besloten ruimte* (maximaal 3 uur)

De programmadelen kunnen naar wens worden samengesteld. Aanvullend kan de duur van de activiteiten worden aangepast. De gehele clinic zal worden begeleid door enthousiaste leden. Een boot en ervaren stuur worden vanuit Argo geregeld. Onze vereniging beschikt over één van de mooiste roeilocaties van Nederland, waar wij u graag verwelkomen.

Leuk om te doen, zowel met vrienden als met managementteam. Prima begeleiding, goede verzorging na afloop. Alleszins betaalbaar.

Ad

Optioneel bij te boeken

Lunch

10

per persoon

Barbecue

15

per persoon

Vergader-ruimte

50

per dagdeel

* De vergaderruimte op Argo is inclusief een beamer/flipover/projectiescherm.

Boot & Business

U kunt uw roeiclinic een extra dimensie geven door deze te combineren met een workshop van de University of Happiness. Dit is een jong, eigentijds bedrijf dat workshops organiseert die in het teken staan van geluk en succes. De workshop wordt verzorgd door een ervaren trainer van de University of Happiness. Hierin worden verschillende oefeningen gedaan en wordt er gekeken naar hoe zaken als geluk en communicatie de prestaties binnen uw team kunnen verbeteren. Gedurende de dag wordt er een vertaalslag gemaakt tussen het roeien in een boot en het functioneren in een team op de kant.

Meer weten over University of Happiness? www.universityofhappiness.nl

Prijzen

Een roeiclinic kan worden geboekt vanaf 8 personen. Prijzen zijn afhankelijk van het type roeiclinic en het aantal personen. Koffie en thee zijn inclusief. Neem contact op met roeiclinic@wsr-argo.nl voor meer informatie en/of reservering of vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan.

Uw naam

Uw e-mailadres

Voorkeursdatum

Opmerkingen