Kom Roeien!


Scroll verder voor alle informatie over
de afroeiperiode, Argo en de AID-evenementen

 

 Argo tijdens de AID

Tijdens de AID biedt Argo verschillende activiteiten aan. In het vaste programma worden er verenigingspresentaties gegeven, workshops en een feest. Ook is Argo te herkennen aan haar groene kleuren tijdens de campusgames, sportmarkt en infomarkt. De vereniging ligt mooi gelegen aan het water op 5 minuten fietsafstand van het centrum en 15 minuten van de campus!
Spreek ons tijdens de AID aan als je vragen hebt of meer wil weten over het lid worden bij de grootste studenten sportvereniging van Wageningen. Wij zijn te herkennen aan onze groene outfit!

Eén vereniging, sport en gezelligheid

Uiteraard is ook gezelligheid een belangrijk aspect binnen studentenverenigingen. Niet alleen in de boot moet er een goede sfeer zijn, ook daarbuiten is verenigingsleven belangrijk! Binnen Argo worden er door het hele jaar activiteiten georganiseerd zoals een groot gala, wekelijkse verenigingsavonden, borrels, feestjes en thema-avonden. Veel activiteiten zijn een goede combinatie van sport en gezelligheid. Trainingsweekenden op verschillende roeiverenigingen in het hele land zorgen voor de perfecte combinatie tussen sportief overdag en gezelligheid in de avond. Jaarlijks wordt er een Elfstedentocht geroeid. Ook buitenlandse tochten worden georganiseerd zoals de Vogalonga, in Venetië!

Roeien, dé studentensport van Nederland

Duizenden studenten in heel Nederland kiezen ieder jaar voor de roeisport. De meeste roeiers beginnen pas in hun studententijd met roeien en iedereen begint op hetzelfde niveau. Hierdoor is het mogelijk een frisse start te maken en je te meten met alle onervaren studentenroeiers uit heel Nederland. Bij roeien worden alle grote spiergroepen gebruikt. Niet alleen armen en rug zijn belangrijk,  vooral je benen en je buikspieren spelen een grote rol. Het is mogelijk om je binnen enkele jaren tot de Nederlandse top te ontwikkelen. Menig roeier die in zijn of haar studententijd is begonnen heeft de nationale en internationale top gehaald met zelfs Olympische medailles als resultaat.

Roeiend naar de top

Als jij je aanmeldt bij de Wageningse Studenten Roeivereniging Argo wordt er alles aan gedaan om je ambities op gebied van roeien te vervullen. Argo heeft alle faciliteiten die het mogelijk maken je optimaal te ontwikkelen als roeier. Een mooi nieuw gebouw met uitzicht over de Rijn, een grote botenloods met een hoogwaardige vloot, een krachthonk voor indoor roeitrainingen en meerdere professionele coaches die jou kunnen begeleiden in het behalen van de top. De W.S.R. Argo is binnen 5 minuten te bereiken vanaf het centrum en 15 minuten vanaf de campus. Na een college lig je binnen no-time op het water te genieten van de prachtige Rijn en de natuur van de Wageningse uiterwaarden.

Inschrijven?

Wil je kennismaken met Argo en roeien? Schrijf je dan in voor de afroeiperiode! In deze maand leer je roeien en kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met Argo. Je gaat gemiddeld twee keer per week de Rijn op met je ploegje, gaat op eerstejaarsweekend en sluit de periode af met een spannende wedstrijd. Na de afroeiperiode kun je bepalen of je ook daadwerkelijk lid wilt worden van Argo.

De afroeiperiode loopt van 5 september t/m 2 oktober 2016. Het eerstejaarsweekend vindt plaats op 2, 3, 4 september 2016. Dit alles kost 39 euro.

Inschrijven doe je bij de infostandjes van Argo tijdens de AID of kom langs op Argo.

Stuur je inschrijving en machtigingsformulier uiterlijk 26 augustus naar: afroeicie@wsr-argo.nl of
W.S.R. Argo – Afroeicie, Grebbedijk 59, 6702 PB, Wageningen.

juni 2017

Geen evenementen

juni 2017

Geen evenementen

juni 2017

Geen evenementen

juni 2017

Geen evenementen

juni 2017

Geen evenementen

AID foto’s?Hier zijn ze